‘Ach nee, dat doet die van ons niet!’

Ouderavond Tactus

Jongeren, alcohol en drugs… ‘Ach nee, dat doet die van ons niet!’

Online ouderavond over het opvoeden van pubers en de verleidingen van alcohol en drugs.

Op 26 november 2020 organiseert Tactus Verslavingszorg in samenwerking met Helder Theater, het Centrum voor Jeugd en Gezin en het jongerenwerk  een online ouderavond voor ouders uit de gemeente Raalte. Een luchtige maar informatieve avond om als ouders meer kennis op te doen over  pubers en alcohol en drugs.

Hoe vindt u het eigenlijk om een puber op te voeden, gaat het u goed af of is het juist moeilijk om contact te krijgen?

Heeft u thuis afspraken over alcohol? Heeft u wel eens gehoord van Nix 18? En wat weet u eigenlijk over drugs? Hoe ga je als ouder bijvoorbeeld om met indrinken thuis? Heeft u contact met andere ouders over dit onderwerp?
 

Inzicht in de wereld van pubers
Tijdens de avond worden al bovenstaande onderwerpen besproken en krijgt u hopelijk een antwoord op bovenstaande vragen. Boeiende informatie en theorie over opvoeden wordt afgewisseld met theaterscenes. Ook worden er tips gegeven voor het omgaan met lastige situaties in de opvoeding. Daarnaast is er ruimte om vragen te stellen via de chat.

De avond is voor ouders en verzorgers van pubers en is online vanuit huis te volgen op donderdagavond 26 november van 19.30 uur tot 20.45 uur.

Aanmelden

Meedoen aan de online ouderavond? Meld je dan aan via de volgende link:

https://www.cjgraalte.nl/ouderavond-pubers-en-de-verleidingen-van-alcohol-en-drugs

Lukt dit niet, stuur dan een e-mail om u aan te melden naar info@cjgraalte.nl. Op 26 november wordt een e-mail toegestuurd met een link om deel te nemen aan de online bijeenkomst.

Bij u in de buurt

Professionals die u kunnen helpen

Op de sociale kaart vindt u informatie, voor inwoners en professionals, over formele en informele organisaties rond wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd.

Organisaties