Dag van de mantelzorg

Beste mantelzorger,

Mantelzorgers zijn onmisbaar! Veel mantelzorgers doen hun werk in stilte. Het is belangrijk dat er waardering wordt uitgesproken voor deze zorg, juist omdat mantelzorgers hun werk vaak vanzelfsprekend vinden. Om die reden is er landelijk op 10 november “de dag van de mantelzorg”. Rondom deze dag worden er verschillende activiteiten georganiseerd.

Ook de gemeente Raalte wil waardering naar haar mantelzorgers uitspreken. Daarom mogen Carinova mantelzorgondersteuning en Evenmens, informele zorg voor elkaar, onder de gezamenlijke noemer “mantelzorgondersteuning Raalte” twee activiteiten organiseren. U als mantelzorger mag deelnemen aan één van deze twee gratis activiteiten.

Op woensdag 7 november is er een heerlijk buffet met muzikale omlijsting door de “Zingende Jukebox” bij Brasserie Zwakenberg, Schoolstraat 11 in Raalte. Deze avond staat garant voor gezelligheid en ontspanning. De avond is van 18.30 – 21.30 uur.
Aanmelden (bij voorkeur per mail) : steunpuntmantelzorg@carinova.nl of telefonisch: 0570- 518185.

Op vrijdag 9 november bent u vanaf 15.00 uur welkom bij Ne9en, Canadastraat 9 in Heino. Er wordt een muzikale middag verzorgd door Herman Kampman & Jan Niewold met liedjes en anekdotes over de jaren 50/60 in dialect. Tussendoor is er ruimte om met elkaar in gesprek te gaan en om 17.00 uur staat het buffet klaar tot ongeveer 18.30 uur. Deze middag bent u weer even terug in de tijd.
Aanmelden: Herma Spoolder: h.spoolder@evenmens.nl of telefonisch: 06 - 36403898