Even voorstellen... Kamal Ramkalup, opbouwwerker

Kamal

Elke kern in de gemeente Raalte heeft een eigen Kernteam. Dit team zet zich in om de leefbaarheid op het gebied van zorg en welzijn te vergroten. U kunt bij het Kernteam aankloppen als u behoefte heeft aan mensen die meedenken of uw initiatief ondersteunen. Dit kan bijvoorbeeld gaan om een wekelijkse buurtmaaltijd, een bewegingsactiviteit of de organisatie van een schoonmaakactie in het dorp. In elk kernteam zitten een opbouwwerker en een s1 verpleegkundige. In dit artikel stelt Kamal Ramkalup zich voor. 

“Sinds 1 maart werk ik als opbouwwerker voor WijZ welzijn in Raalte. Mijn naam is Kamal Ramkalup en ik ben 58 jaar oud. Ik heb ongeveer 30 jaar ervaring als opbouwwerker. Voornamelijk in het westen van het land (o.a. Den Haag en Rotterdam) en de laatste twee jaar in Zwolle. Mijn aandachtsgebied is grotendeels Raalte dorp, Heino en Nieuw Heeten. Heb jij een leuk idee voor jouw dorp en kun je ondersteuning gebruiken om jouw idee werkelijkheid te laten worden? Op dinsdag, woensdag en donderdag van 9.00 – 17.00 ben ik bereikbaar via 06-4685 5338 of via k.ramkalup@wijz.nu.”
 

Professionals die u kunnen helpen

Op de sociale kaart vindt u informatie, voor inwoners en professionals, over formele en informele organisaties rond wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd.

Organisaties