Gebakjesactie nu ook in Raalte

Gebakjesactie 2019

Ga met een gratis gebakje bij iemand op bezoek

Ga jij met een gratis gebakje op bezoek bij iemand die vaak alleen is en weinig sociale contacten heeft? Maak iemand blij met de gebakjesactie in de week van de ontmoeting van 1 t/m 8 oktober. De actie was vorig jaar een groot succes in Heino en wordt dit jaar niet alleen herhaald, maar ook uitgebreid naar Raalte.

Week van de ontmoeting

In de week van de ontmoeting, die landelijk de week van de eenzaamheid heet, wordt speciaal aandacht gevraagd voor alle mensen die zich regelmatig alleen voelen staan.  Mensen die niet zo vaak bezoek krijgen en die weinig gezelligheid om zich heen ervaren. Niet voor iedereen is het vanzelfsprekend familie te hebben of een grote vriendenkring. Ontelbaar veel mensen in Nederland , jong én oud, voelen zich regelmatig eenzaam.

Hoe werkt de gebakjesactie?

Kom je uit Raalte of omgeving? Meld je dan aan bij Wijz Welzijn, via 038 851 5700 of mail naar receptiedekern@stdekern.nl. Je kunt de gebakjes op 3 oktober ophalen bij bakkerij van der Most, Nieuw Markt 9 in Raalte.

Kom je uit Heino of omgeving? Meld je dan aan bij het Dorpshuus Heino, via 0572 70 02 12 of mail naar info@dorpshuusheino.nl.  Je kunt de gebakjes op donderdag 3 oktober ophalen bij Bakkerij van der Most, Canadastraat 11 in Heino.

Bij aanmelding worden onderstaande gegevens genoteerd:

  • Eigen naam en (e-mail)adres
  • Naam en adres van degene die je wilt bezoeken
  • Hoeveel gebakjes je hiervoor nodig hebt

Opgeven kan vanaf nu tot en met 24 september a.s.

Wil je wel meedoen aan de gebakjesactie, maar heb je geen bezoekadres? Geen probleem. Meld je aan via het Dorpshuus Heino of WijZ welzijn en wij zorgen voor een bezoekadres.

Bij u in de buurt

Professionals die u kunnen helpen

Op de sociale kaart vindt u informatie, voor inwoners en professionals, over formele en informele organisaties rond wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd.

Organisaties