Gratis workshops voor (aanstaande) ouders

CJG

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Raalte organiseert jaarlijks diverse workshops. Van workshops over baby’s tot en met pubers, bedoeld voor (aanstaande) ouders en verzorgers. Workshops die ouders en verzorgers leren om hun kinderen te begrijpen en op een goede manier met ze om te gaan. 

Als ouder heb je veel invloed op het gedrag van je kinderen. Heb je een puber in huis, dan herken je ongetwijfeld dat je kind het soms liever niet met je eens is. Maar hoe zorg je ervoor dat bepaalde regels toch worden nageleefd? Wanneer het gaat om alcoholgebruik bijvoorbeeld? De workshop ‘alcoholgebruik bij pubers’ biedt je hiervoor een aantal handige handvaten. Deze workshop is te volgen op donderdag 28 maart 2019.

Een ander mooi voorbeeld van een workshop georganiseerd door het CJG is die van Juf Brein. Zij weet alles te vertellen over het fascinerende babybrein. De workshop vindt plaats op donderdag 14 maart 2019. Alle (aanstaande) ouders uit de gemeente Raalte zijn welkom. 

Voor alle workshops van het CJG geldt dat ze gratis te volgen zijn. Aanmelding is wel noodzakelijk en dit kan via de aanmeldknop op de website www.cjgraalte.nl. Nieuwsgierig welke workshops er nog meer zijn? Ga dan naar www.cjgraalte.nl of www.kr8vanraalte.nl en neem een kijkje in de agenda.  
 

Professionals die u kunnen helpen

Op de sociale kaart vindt u informatie, voor inwoners en professionals, over formele en informele organisaties rond wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd.

Organisaties