Kenniskaravaan

Weer een boeiende Kenniskaravaan op 23 mei 2019.

Vrijwilligerspunt Raalte en Raalter Uitdaging organiseren samen praktijkgerichte Kenniskaravanen, waarbij zij hun beider netwerk de mogelijkheid bieden voor gratis deelname. Op donderdag 23 mei a.s. is er weer zo'n boeiende Kenniskaravaan! Het wordt een inspiratiesessie met als thema:

Breng jouw (organisatie)boodschap succesvol over!

Want het kan haast niet anders, of ook jij bent dagelijks bezig met het overbrengen van boodschappen. Je wilt inwoners in jouw dorp op de hoogte brengen van je nieuws, je wilt leden werven voor jouw vereniging of je wilt mensen ervan overtuigen dat het te gek is om bij jouw organisatie vrijwilligerswerk te komen doen.

Hoe overtuigend breng jij eigenlijk je boodschap? Hou kun je zorgen dat jouw boodschap gehoord of gelezen wordt?

Tijdens deze inspiratiesessie neemt Nico de Jong van Onwijs Marketing je mee in 7 psychologische principes die je kunnen helpen om jouw boodschap (o.a. via social media) succesvoller over te brengen.

Voor wie?: iedereen die binnen de gemeente Raalte verbonden is aan een vereniging, stichting of maatschappelijke organisatie en/of er vrijwilligerswerk doet
Wanneer: donderdag 23 mei a.s.
Programma: 19.00 - 19.20 uur inloop met koffie/thee, 19.30 - 20.30 uur inspiratiesesse, 20.30 - 21.30 uur mogelijkheid tot napraten en het stellen van vragen aan Nico de Jong.
Waar: de locatie zal ergens in Raalte zijn en wordt minimaal 1 week vóór de Kenniskaravaan aan de deelnemers gemaild.

Aanmelden voor de Kenniskaravaan kan tot en met 14 mei a.s. via info@raalteruitdaging.nl. Er zijn slechts 50 plekken beschikbaar, dus meld je zo spoedig mogelijk aan, want vol = vol.

 

Professionals die u kunnen helpen

Op de sociale kaart vindt u informatie, voor inwoners en professionals, over formele en informele organisaties rond wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd.

Organisaties