Kom ook naar de mantelzorgmonologen

Hoftheater

Theatervoorstelling voor professionals, mantelzorgers en hun naasten

De mantelzorgmonologen is een theatervoorstelling voor mantelzorgers en hun familie of vrienden, maar ook voor professionals.

Veel mensen dragen de zorg voor iemand binnen hun gezin of familie. Mantelzorg is vaak een dankbare, maar ook soms zware taak. Mantelzorgers lopen aan tegen veel regelzaken. Ook emotioneel heeft mantelzorg veel effect op jezelf en dit betekent veel voor degene voor wie je zorgt.

Over de Mantelzorgmonologen

In de theatervoorstelling De Mantelzorgmonologen maak je kennis met drie mantelzorgers. Een jonge mantelzorger, een oudere mantelzorger en een werkende mantelzorger. Je wordt meegenomen in hun wereld en je kruipt in de huid van deze mantelzorgers. Als bezoeker voel je de onmacht, de bureaucratie, het onbegrip en het verdriet.  Er valt ook genoeg te lachen, maar tijdens deze voorstelling wordt je echt geraakt.

Praktische informatie:

De voorstelling is op dinsdag 15 oktober in het Hoftheater in Raalte. Inloop vanaf 19.00 uur, de voorstelling start om 19.30

Iedereen kan de voorstelling gratis bezoeken. Aanmelden is wel verplicht via de website van Evenmens www.evenmens.nl/voorstelling-mantelzorgmonologen-raalte

 

 

Professionals die u kunnen helpen

Op de sociale kaart vindt u informatie, voor inwoners en professionals, over formele en informele organisaties rond wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd.

Organisaties