Mannen aan de kook bij Piepers en Pasta

Piepers en Pasta

Samen koken en eten is zoveel gezelliger dan alleen thuis een eitje bakken. Daarom is Piepers en Pasta ontstaan. Een kookgroep voor alleenstaande mannen.

Piepers en Pasta wordt georganiseerd door de Kern maatschappelijke dienstverlening. “Het gaat er vooral om dat we een leuke avond hebben. Natuurlijk leer je ook nieuwe gerechten koken. Soms wat makkelijkere en soms wat moeilijkere” zegt Denise Fusco, vrijwilliger van de Kern.

“We beginnen om 17.00 uur met een kopje koffie en een praatje. Daarna gaan we met z’n allen koken en eten. Tot slot maken we alles weer schoon en soms sluiten we dan nog af met een kopje koffie” legt Denise uit.

Wil je ook graag meekoken en –eten met Piepers en Pasta? Er zijn nog plekken over. De groep komt eens per 3 á 4 weken bij elkaar op dinsdagavond. Een persoon doet de boodschappen, het totaalbedrag wordt gedeeld door het aantal deelnemers. Meestal zijn de kosten 5 á 6 euro per avond.

Aanmelden kan via Denise Fusco:denise_fusco@live.nl, tel. 06 46756647.

 

Bij u in de buurt

Professionals die u kunnen helpen

Op de sociale kaart vindt u informatie, voor inwoners en professionals, over formele en informele organisaties rond wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd.

Organisaties