Maaltijdservice.nl

 
Klantenservice Maaltijdservice.nl

Het maaltijdconcept voor de zelfbewuste senioren van Nederland.
Lekker, gezond, makkelijk en snel op tafel

Bij Maaltijdservice.nl kunnen zelfbewuste senioren gemakkelijk en snel hun maaltijden online of telefonisch bestellen via www.maaltijdservice.nl of 0900-5500025. Op werkdagen voor 12 uur besteld, de volgende dag in huis.

Op www.maaltijdservice.nl wordt een zeer uitgebreid assortiment van kwalitatief hoogstaande koelversmaaltijden aangeboden, speciaal afgestemd op thuiswonende senioren. Via een eenvoudig online bestelsysteem kiezen zij hun maaltijd, die de volgende ochtend thuisbezorgd wordt. Daarnaast kunnen kinderen, familieleden of andere mantelzorgers ook heel gemakkelijk op afstand de maaltijd regelen.

Grote keuze
Maaltijdservice.nl biedt ten minste 75 standaard koelversmaaltijden en 60 natriumbeperkte (zoutarme) maaltijden aan. Daarnaast kan een uitgebreid assortiment aan gluten- en lactosevrije maaltijden, gemalen en gemalen natriumbeperkte maaltijden geleverd worden. Als bijgerechten heeft men keuze uit 10 soepen, 3 salades en 10 desserts. Daarnaast zijn er diverse maaltijdboxen voor de klant samengesteld, welke 5, 6 of 7 maaltijden bevat.

 

Eiwitrijke en Eiwitverrijkte producten

Maaltijdservice.nl heeft een breed assortiment aan eiwitrijke en eiwitverrijkte producten. Wij werken met Carezzo producten.

Carezzo maakt lekkere en alledaagse producten voor mensen met behoefte aan extra eiwit. Carezzo heeft daarom eiwit verrijkte voeding ontwikkeld op basis van groente, fruit en granen. Het betreft brood en banket, fruitsap en groentesoep en fruitzuivel.

Het extra eiwit is op de essentiële aminozuren gebalanceerd en van hoge kwaliteit. Alle producten zijn geproefd door senioren smaakpanels van Wageningen Universiteit en zijn net zo lekker als reguliere voeding. Het vervangen van de reguliere basisvoeding door Carezzo eiwitverrijkte producten is de lekkerste, makkelijkste en minst belastende manier om in het eiwit tekort te voorzien.Verschillende prijsniveaus
Gemiddeld kost een koelversmaaltijd € 4,95. Die prijs is een gemiddelde, want Maaltijdservice.nl heeft maaltijden voor iedere smaak én portemonnee. Van spaghetti bolognese of slavink met spruitjes en gekookte aardappels tot een wat luxere maaltijd bijvoorbeeld een heerlijk gerecht met varkenshaas of zalm. Maaltijdservice.nl heeft het allemaal! Betalen kan gemakkelijk en veilig online, via iDeal of via een digitale strippenkaart.

Snel bezorgd door heel Nederland

Op werkdagen vóór 12.00 uur besteld, de maaltijd de volgende ochtend in huis. Dat is het uitgangspunt. Komt morgen bezorgen niet uit, dan kan de klant zelf aangeven op welke dag het wel schikt. Maaltijdservice.nl levert zes dagen per week, van maandag tot en met zaterdag en door héél Nederland. De maaltijden worden aan huis geleverd, verpakt in herkenbare doos van Maaltijdservice.nl. De bezorgkosten bedragen slechts € 3,95 per bestelling, ongeacht hoeveel maaltijden besteld worden!

Bestellen zonder abonnement
De klant bestelt wat hij wil, wanneer hij wil en hoe vaak hij wil. Een abonnement is niet nodig. De enige voorwaarde waaraan een bestelling moet voldoen is dat deze minimaal vier hoofdgerechten bevat. Bezoekers kunnen een account aanmaken maar dit is niet noodzakelijk om te bestellen. Hierdoor kan iedereen vrij bestellen, voor zichzelf of voor een ander. Zo kunnen kinderen en andere mantelzorgers heel gemakkelijk op afstand zorgen voor een gezonde maaltijd als de senior dit zelf niet meer kan.

Samenvattend
• Maaltijdservice.nl biedt keuze uit ruim 75 hoofdgerechten
• Speciaal samengestelde maaltijdboxen
• Op werkdagen voor 12 uur besteld, de volgende dag bezorgd
• In heel Nederland
• Geen abonnement nodig
• Snel en veilig betalen met iDEAL
• Maaltijdservice.nl Geen zorgen… over het eten van morgen!

Contact

Bezoekadres
Plataanstraat 14
5802EJ Venray
Route

Postadres
Plataanstraat 14
5802EJ Venray

Zakelijk

Branchecode Food services
Brancheomschrijving Maaltijden en bijbehorende