Carinova Woonzorg

 
Woonzorglocatie Graaf Florishof

Woonzorglocatie Sint Jozef ligt aan de rand van Deventer. We bieden daar verpleeghuiszorg op maat. We staan voor kwalitatief hoogwaardige zorg die op een persoonlijke manier gegeven wordt. De verpleeghuiszorg bestaat onder andere uit gespecialiseerde verzorging, medische en paramedische behandeling en een aangepaste woonomgeving met bijbehorende dienstverlening.

Ook als u niet in het Sint Jozef woont, kunt u poliklinische behandeling krijgen. Die behandeling kan plaatsvinden in de behandelruimten van de woonzorglocatie of bij u thuis.

Wij vinden het belangrijk dat u zich bij ons thuis voelt. Daarom staan persoonlijke vrijheid en aandacht voor het individu bij ons centraal. Ook al woont u straks misschien in een verpleeghuis, dan hoeft dat niet te betekenen dat u de regie over uw eigen leven helemaal verliest. Wij beschikken over vele faciliteiten en we organiseren een groot aantal activiteiten voor onze cliënten en hun naaste betrokkenen. We streven ernaar om zoveel mogelijk op uw wensen in te spelen. Veel mensen die intensieve begeleiding nodig hebben vinden wonen in een kleinschalige woonvorm prettig. Bewoners hebben er een eigen zit- slaapkamer en sanitair en delen met een aantal anderen een gemeenschappelijke huiskamer/woonkeuken. In deze woonvorm is 24 uur per dag verzorging, verpleging en behandeling beschikbaar. Graaf Florishof en Ravelijn zijn kleinschalige woonvormen in Deventer.

We bieden zorg aan maximaal zes tot acht bewoners in een huiselijke omgeving. De bewoners vormen met elkaar een huishouden en richten zelf hun eigen leven in. Onze medewerkers zijn zelf ook onderdeel van het huishouden. Zij sluiten zoveel mogelijk aan bij de leefstijl van de bewoners.

Contact

Bezoekadres
Van Hetenstraat 65
7415TT Deventer
Route

Postadres
Postbus 678
7400AR Deventer

E-mailadressen
info@carinova.nl

Telefoonnummers
0570 552122
0900 8662 (lokaal tarief)

Toegankelijkheid

Toegankelijk: ja

  • Gehandicaptenparkeerplaats(en)
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Rolstoeldoorgankelijk
  • Lift of traplift aanwezig
  • Aangepast sanitair, aangepast toilet