Zorgboerderij Beumershoek

 

Zorgboerderij Beumershoek is gespecialiseerd in het begeleiden en verzorgen van volwassenen met lichamelijke beperkingen, beginnende dementie (ook jong dementerenden), mensen die vereenzamen of zich nutteloos voelen. Ook wanneer zij zorg op maat nodig hebben zoals bij katheters, drains, infusen, stoma’s etc., kunnen wij aan de zorgvraag voldoen. Bovendien bestaat de mogelijkheid voor het gebruik van speciale hulpmiddelen voor (jong) dementerenden, zoals een kalenderklok of andere geheugensteuntjes. Een belangrijk speerpunt is dat alles mag, maar niets hoeft. Ieder kan zelf aangeven wat hij/zij wil doen.

Het is dan ook nadrukkelijk geen vereiste dat mensen op de zorgboerderij komen om te ‘werken’. Als ze bijvoorbeeld graag willen wandelen, puzzelen, thee drinken, lezen of gewoon rustig genieten van de omgeving, kan dat ook. Ontspanning en plezier staan voorop. Voor wie graag actief wil zijn kan bij ons bijvoorbeeld de dieren verzorgen, brood bakken, bloemschikken, jam maken en of het land- of in de groentetuin werken. Tussen de activiteiten door kan er worden gegeten, gedronken en uitgerust. De zorgboerderij is bij uitstek geschikt voor mensen die een bepaalde affiniteit hebben met het buitenleven of mensen met een agrarische achtergrond.

De activiteiten kunnen zowel individueel als in groepsverband worden gedaan. We proberen zoveel mogelijk aan te sluiten op ieders wensen.

Contact

Bezoekadres
Overmeenweg 25
8111PD Heeten
Route

Postadres
Overmeenweg 25
8111PD Heeten

Toegankelijkheid

Toegankelijk: ja

  • Rolstoeltoegankelijk
  • Aangepast sanitair, aangepast toilet

Zakelijk

KvK-nummer 05079040
Branchevereniging Federatie Landbouw & Zorg
AGB-code 99-099960