De Parabool

 
Woonvorm Te Passe De Parabool

Bij De Parabool ondersteunen we kinderen, (jong) volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking. Met kleinschalige woon, werk- en dagbestedingslocaties in de regio Zuidwest Overijssel richt De Parabool zich op ontplooiing, sociale contacten en integratie in de samenleving. Ook bieden wij ondersteuning in eigen omgeving. Thuis, op school of op het werk.

Een veilig thuis. We hechten er waarde aan dat iedereen zich bij ons veilig, gewaardeerd en thuis voelt. Gewoon jezelf kunnen zijn; de enige manier om volledig tot je recht te komen.

Te Passe ligt midden in het dorp Haarle (gemeente Hellendoorn). De woonvorm is in 2001 ontstaan vanuit een ouderinitiatief. De 8 cliënten die bij Te Passe wonen huren zelf hun woonruimte van de woningbouwvereniging. Elke cliënt heeft de beschikking over een eigen appartement met woonkamer, slaapkamer en badkamer. Daarnaast is er een gezamenlijke woonkeuken, waar de maaltijden worden bereidt. Wie wil kan hier samen eten. Tevens is er een gezamenlijke woonkamer. Hierdoor hebben de cliënten voldoende individuele ruimte en de mogelijkheid om samen te zijn in een huiselijke sfeer. Activiteiten buitenshuis zijn veelal gericht op integratie in de lokale samenleving. Te Passe maakt gebruik van een slaapdienst.

Contact

Bezoekadres
woonlocatie
A T L Hasselbachweg 19a
7448AM Haarle
Route

Postadres
Woonlocatie
A T L Hasselbachweg 19a
7448AM Haarle

Toegankelijkheid

Toegankelijk: ja

  • Gehandicaptenparkeerplaats(en)

Zakelijk

KvK-nummer 38023183
Brancheomschrijving Gehandicaptenzorg
Branchevereniging VGN
AGB-code 65656715