FysioFits Heino

 

FysioFits is een praktijk voor fysio- en manuele therapie.

Vakmanschap, persoonlijk contact en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Onze behandelingen zijn doelgericht en effectief; daardoor kunt u snel weer goed bewegen.

We hechten veel waarde aan een aanpak-op-maat. Samen met u kijkt de fysiotherapeut naar uw vraag, uw lichamelijke belemmeringen én uw mogelijkheden. Daarna bepalen we welke behandeling – of combinatie van behandelingen – het best bij u past. Dat kan reguliere fysiotherapie zijn, maar het kan ook zijn dat u beter geholpen bent met een van onze specialisaties.

We doen dus niet één ‘kunstje’, maar beschikken over verschillende methoden en technieken en werken altijd met de laatste inzichten. Bovendien werken we samen met andere disciplines én met verschillende sportcentra zoals sportcentrum Tijeraan, Vital Centre Raalte & Heino en Heeten in Beweging. Dat doen we om u de beste faciliteiten te bieden, zodat u zo snel mogelijk van uw klachten af bent.

Al onze medewerkers staan ingeschreven in het BIG-register en het Centraal Kwaliteitsregister van het KNGF. FysioFits is dagelijks geopend en heeft ook beschikbaarheid op zaterdag en in de avonduren.

Contact

Bezoekadres
FysioFits Heino
L.J. Costerstraat 23
8141 GN Heino
Route

Telefoonnummers
0570 363023
06 81996001

Sociale media
Bezoek ons op Facebook