Diabetesvereniging Nederland (DVN)

 

Diabetesvereniging Nederland (DVN) strijdt voor goede zorg en een beter leven voor iedereen met diabetes. We zijn de grootste patiënten organisatie van Nederland en werken met professionele medewerkers en een groot aantal zeer betrokken vrijwilligers. Onze vrijwilligers organiseren activiteiten, geven voorlichting en zijn in de regio de ambassadeurs van de vereniging.

DVN brengt het blad Diabc uit, een magazine over voluit leven met diabetes. Via www.dvnwinkel.nl levert DVN alle A-merken diabeteshulpmiddelen. Mensen met diabetes kunnen online en telefonisch bestellen met uitstekende service en veel voordeel. Voor alle vragen over diabetes kunnen mensen bellen met de Diabeteslijn en Klantenservice (033) 463 05 66. Deze service van Diabetesvereniging Nederland is bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Diabetes kan iedereen overkomen. U kunt er heel gewoon mee leven en werken, als u uw diabetes en uw leven goed regelt. DVN helpt daarbij. Helpen kunnen we beter als we iedereen met diabetes vertegenwoordigen. Aarzel dus niet en word lid! Leden kunnen bovendien profiteren van heel veel voordelen.

Meer informatie is verkrijgbaar via de volgende websites: www.dvn.nl, www.diabeteswiki.nl, www.diabetestrefpunt.nl, www.mijnzorgpagina.nl, www.dvnwinkel.nl, www.sugarkidsclub.nl en www.doemeevoordiabetes.nl

Leef voluit met diabetes!

 

Contact

Bezoekadres
Centraal Bureau
Fokkerstraat 17
3833LD Leusden
Route

Postadres
Postbus 470
3830AM Leusden

E-mailadressen
info@dvn.nl

Telefoonnummers
033 4630566

Fax
033 4630930

Sociale media
Bezoek ons op Facebook Bezoek ons op twitter

Toegankelijkheid

Toegankelijk: ja

  • Rolstoeltoegankelijk
  • Lift of traplift aanwezig
  • Aangepast sanitair, aangepast toilet