Uitbereiding werkgebied Fonds voor Ons

Spandoek

Het werkgebied van Fonds voor Ons is uitgebreid. Fonds voor Ons richt zich op mensen die ondanks alle bestaande voorzieningen toch in een situatie terecht zijn gekomen, waardoor acute (financiële) noodhulp gewenst is. Het fonds heeft haar nut (en de noodzaak) bewezen in Heino, Lierderholthuis en Laag Zuthem en hoopt nu ook het verschil te kunnen maken in Raalte en haar buurtdorpen.

Burgemeester Martijn Dadema en wethouder Gerria Toeter knipten als symbolische handeling samen het spandoek door waar de dienstverlening voor Heino, Lierderholthuis en Laag Zuthem werd aangeboden. Op het nieuwe spandoek valt te lezen dat de dienst- en hulpverlening tegenwoordig voor alle inwoners van de gemeente Raalte beschikbaar is.

Laagdrempeligheid, snelle besluitvorming en korte lijnen met andere (hulpverlenende) instanties binnen het sociale domein; dat is waar Fonds Voor Ons voor staat. Ken je mensen voor wie Fonds voor Ons het verschil kan maken? Op www.fondsvoorons.nl vind je meer informatie. Ook donateurs kunnen zich via deze site melden.

Professionals die u kunnen helpen

Op de sociale kaart vindt u informatie, voor inwoners en professionals, over formele en informele organisaties rond wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd.

Organisaties