Vrijwilligerswerk

Bent u op zoek naar vrijwilligerswerk of zoekt u vrijwilligers voor uw organisatie of vereniging? Dan kunt u terecht bij het vrijwilligerspunt Raalte. Via de website van het Vrijwilligerspunt Raalte/Heino komt u rechtstreeks in de vacaturebank van het Vrijwilligerspunt Raalte terecht, de centrale plek waar vraag en aanbod samenkomen in onze gemeente.

Wat doet het vrijwilligerspunt nog meer?

Het vrijwilligerspunt Raalte is het centrale informatiepunt voor vrijwilligerswerk in de gemeente Raalte. U kunt hier terecht met vragen over de vrijwilligersverzekering, fondsenwerving, wet- en regelgeving, scholing, maatschappelijke stage, NL doet etc.

Zoekt u vrijwilligerswerk in uw buurt of wilt u advies over het werken als vrijwilliger? 

Het Vrijwilligerspunt Raalte/Heino kan antwoord geven op al uw vragen en helpt u bij het zoeken naar vrijwilligerswerk dat bij u past. Er is ook een vacaturesite. Verder steunt het Vrijwilligerspunt ook organisaties bij het werken met vrijwilligers.

Meer weten?

Via de volgende link komt u rechtstreeks op de website van het Vrijwilligerspunt: www.vrijwilligerspuntraalte.nl. Het Sociaal Loket (0572 347 799) van de gemeente kan u vertellen welke ondersteunende vrijwilligersorganisaties u kunnen helpen.

Professionals die u kunnen helpen

Op de sociale kaart vindt u informatie, voor inwoners en professionals, over formele en informele organisaties rond wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd.

Organisaties